torstai 20. joulukuuta 2012

Uusia tuotteitamme

Elokuussa 2011 aloitimme toimintamme kestovaipoilla, joten olemme iloisia saadessamme esitellä teille pari Viljamin uutuusvaippaa.

Punalempi & SinitaivasTuttu Viljamin housusisävaipan malli röyhelöillä ja kiinteällä imulla. Päällä Viljamin Mustikkamaa joustofrotee ja sisällä sininen tai punainen coolmax. Vaipan sisällä kiinteä kolmikerroksinen imu ja vyötäröllä kuminauhat edessä ja takana. Vaipan voi halutessaan myös kääntää toisin päin, jolloin ihoa vasten tulee märkäpintainen Mustikkamaa joustofrotee. Vaipat ovat tilattavissa koossa M-XXL suoraan varastosta heti Viljamin verkkokaupan avauduttua.Valikoimastamme löytyy tuttuun tapaan myös erilaisia imuja.Kulman takana vuoroaan odottelee jo Viljamin kestosidemallisto, mutta jottei touhu mene ihan Mustikoiksi niin kerromme siitä lisää ensi kerralla.
Ja ainiin, Punalempi ja Sinitaivas vaipat valmistuvat tutulla Viljamin housuvaipan kaavalla, joka löytyy Viljamin Kestovaippaoppaasta. Ompele vaipan sisälle kolminkertainen imu ja tikkaa kuminauhat suoraan vaippaan. Valitse ulko- ja sisäkankaat mieleisesi mukaan ja vaippa vaihtaa kuosia riippuen siitä miten päin puet sen lapselle.

Emme tiedä valmistuuko asiakkaidemme tsi-ompelimoissa pian Suomen ensimmäisiä käännettäviä kestovaippoja, mutta tiedämme että hauskaa heiltä ja vaippojen käyttäjiltä ei ainakaan tule puuttumaan. Muistahan lisätä ompelemasi vaipat Viljamin TSI-galleriaan verkkosivujemme avauduttua.

Mukavaa joulunaikaa ja rutkasti ompeluiloa!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti