keskiviikko 5. joulukuuta 2012

Kohti kylmää Suomea


Julkaisimme Kankaiden yössä tarinamme:

MATKA KUVASTA KANKAAKSI - TARINA VILJAMIN KANKAIDEN TAKAA

Jatkamme tarinaamme blogin puolella, sillä verkkokauppamme on edelleen suljettuna. Tarinassamme jäimme kohtaan, jossa kolmannen testitilkun jälkeen hyväksyimme Mustikkamaan ja se matkasi tuotantoon. Sen jälkeen kangasrintamalla on tapahtunut jotain muutakin kuin Mustikoihin ja Pandoihin liittyvää, mutta kerromme siitä pian lisää. Seuraamme tässä tarinassa Pandoja, vaikka todellisuudessa molemmat kankaat matkaavat yhdessä (tai niin meille ainakin on kerrottu). Tämän tarinan päätteeksi tiedämme miltä se sitten tuntuu kun kankaat ovat vihdoin saapuneet, ovatko ne suttuista kakkoslaatua ja kenties - saammeko sittenkin sitä pitsiä..


Tavoitteemme oli saada ensimmäinen erä kankaita Jouluksi kotiin. Alkuperäinen toimituspäivä tehtaalta oli jo 15.11, mutta todellisuudessa kankaat lähtivät matkaan paljon myöhemmin. Matkalla taivaan tuulien teillä on tällä hetkellä pieni erä kumpaakin kangasta. Loput kankaamme lähtevät matkaan 8.12 ja saapuvat tammikuun alussa. Tästä ensimmäisestä erästä toimitamme kaikki Kankaiden yön ennakkotilaukset, ompelemme ensimmäisen erän Viljamin tuotteita ja loput laitamme myyntiin kankaana. Sitten voimme avata verkkokaupamme. Sitten tiedämme tarkemmin myös vastauksen siihen tilasimmeko kankaita liikaa vai liian vähän..


Pandajoukkomme lähettää terveisiä New Delhistä. Mukava 21 asteen puolipilvinen sää helli Pandakarhujemme tassuja kun he saapuivat sinne tänään paikallista aikaa 11:15. Täällä Suomessa me vasta heräilimme, sillä kello Suomessa oli tuolloin 7:45. 

***
Pandat ovat matkanneet huimat 6000 kilometriä ja saapuneet pilviseen Pariisiin kello 15:09 (Suomen aikaa 16:09). Matkaa olisi vielä jäljellä 2000 kilometriä. Niin lähellä, mutta niin kaukana..

***
Viideltä yöllä Pandat matkasivat lajittelukeskuskseen ja ovat siis edelleen Pariisissa. Pandat taisivat viime yönä kokea ensimmäisen pakkasen, sillä lämpötila laski Pariisissa viime yönä pakkasen puolelle. Seuraava pysähdyspaikka taitaakin sitten olla Helsinki, Suomi. Ehkä jo tänään pienen lumisateen saattelemana karvakuomat saapuvat Suomen kamaralle..

***
Pandamme ovat edelleen Pariisissa. Tällä kertaa ne ovat matkanneet toiselle toimipisteelle. He saapuivat sinne illalla puoli kahdeksalta. Mitähän he mahtavat touhuta siellä?

***
Pandamme jättivät yöllä Pariisin taakseen..

***
Pandat saapuivat tänään toisen suunnittelijamme kotikaupunkiin Tukholmaan ja Stockholm-Arlandalle Suomen aikaa kello 17:33.

***
Tänään kello 9:49 Pandat saapuivat Suomeen Helsinki-Vantalle!


Voi kun nämä pikkukarhut tietäisivät kuinka heitä on täällä odotettu. Pappapandakin on jaksanut matkustaa koko pitkän matkan. Matkaa on jäljellä 350 kilometriä, taivalta on nyt takana noin 11 000 kilometriä.

Tänään tehtiin myös historiaa, sillä tehdas ei ole pieniä mallitilkkujamme lukuun ottamatta koskaan aijemmin toimittanut Suomeen yhtään mitään.

***
Monta pientä Pandan silmäparia tutkailee tullissa Pohjoisen pallonpuoliskon tähtitaivasta ja monta pientä Pandan tassua on painautunut ikkunaan katsomaan uuden kotiseudun valkoista maisemaa.

Toimitusajankohdaksi Pandojen pakettiin on merkitty Joulukuun 11 päivä kello 18:00. Tällä hetkellä Pandat ovat aikataulustaan 12-20 tuntia jäljessä, joten ne saapuvat keskiviikon puolella.

***

Pitkä matkamme on päättynyt. Meillä on ilo tutustua rauhassa uusiin vieraisiin.

Kiitos kaikille matkaamme seuranneille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti