sunnuntai 2. joulukuuta 2012

Matkalla kohti uudistunutta Puotia..


Tämän sivun takana on Viljamin uudistunut verkkokauppa, joka sisältää yhteensä kuusi tuoteryhmää ja 25 eri tuotetta. Viljamin kestovaippavalikoima aloittaa kolmella vaipalla: Sinitaivas, Punalempi ja Yönmusta. Kestosidemallistomme Kurvi, Vieri ja Uuma ovat saaneet kaverikseen uutuuden nimeltä Taive. Kankaamme Mustikkamaa joustofrotee sekä Pandat trikoo löytyvät myös omilta tutuilta paikoiltaan. 

Pandat ja Mustikkamaa ovat matkalla tehtaalta ja odotamme niitä saapuvaksi noin viikon kuluttua. Pandat kangas valmistui tehtaalla ajallaan, mutta piskuinen erämme Mustikkamaa joustofroteeta jäi tuotannossa isompien kangaserien jalkoihin. Sieltä ne mustikat kuitenkin nousivat yhtä varmasti kuin ensi kesän satokin ja kankaat pääsivät yhdessä matkaan. 

Tavoitteemme on avata uudistunut verkkokauppa ennen joulua. Pitkin joulukuuta julkaisemme Facebookissa kuvia uutuuksistamme, joten liity iloiseen ja kasvavaan joukkoomme jos haluat tietää uusista tuotteistamme jo ennen verkkokaupan avajaisia.

Matka on ollut pitkä, muttei siinä varmastikaan ole ollut päivääkään liikaa. Kunnon myrskyn edellä kulkee aina aavemainen hiljaisuus..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti