tiistai 2. heinäkuuta 2013

Kurkistus tuleviin uutuuksiin..

Kankaiden yön Ompelukyselyssä 2.0 kysyimme ompelijoiden suosikkipuuvillalaatua neljän eri vaihtoehdon joukosta. Yli 200 vastaajan puuvillasuosikiksi nousi ohut lakanapuuvilla. 

Kuvan minttu Hattarakekkeripuuvilla on ohutta 130g/m2 puuvillaa ja pehmeää kuin vauvan pylly. Puuvillassa on mukana ripaus joustoa, joten se soveltuu vuodevaatteiden lisäksi myös vaatetuskäyttöön. Kuosi on Ulla-Maj Saarisen suunnittelema ja kankaan väreinä julisteista ja korteista tutut minttu & pinkki.


Kolmas heinäkuun uutuutemme on Puudelitrikoo. Nämä kertakaikkisen valloitavat karvapallerot veivät sydämemme jo ensimmäisen mallipalan saavuttua. Puudelit ovat myös Ulla-Maj:n käsialaa ja kuosi on asettelultaan, rauhallisuudeltaan ja leikkisyydeltään hyvin Pandan kaltainen.


Jos kaikki menee niin kuin on suunniteltu tämä kolmen kopla saa kukin kaverikseen vielä yhden kankaan. Yhteensä heinäkuun kankaita on tulossa siis kuusi. Kuuden kuositrikoon lisäksi valikoimaan saapuu yksi yksivärinen kangas erään kuosikankaamme kaveriksi. Odotettavissa on myös yksi nappiuutuus sekä lisäerä pieniä pandanappeja.


Vaatemallistomme on myös ompelua vaille valmis ja Viljamin vaatesuunnittelukilpailukin on kaikessa hiljaisuudessa jo ratkennut. Siitä lisää heti uutuksiemme saavuttua :)

7 kommenttia:

 1. ei ole todellista kuinka upealta näyttää tuo hattaratrikoo <3

  olen ihan myyty <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. aa.. luin huonosti. se siis onkin puuvillaa. no,mikä ettei.

   Poista
 2. Voih tuo hattarakangas on ihana. Voi, kun se olisi trikoota <3. Näen sen jo U:n päällä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, nyt luin uudestaan tekstin ja siinähän mainitaan kankaan joustavan. Kuinka paljon tämä siis joustaa?

   Poista
 3. Hattarapuuvilla on periaatteessa täysin lakanakangas, eli joustaa saman verran kuin esim. pussilakanakankaat (jotka muuten joustavat yllättävän paljon kun joustoa vaan tulee kokeilleeksi).

  Mutta jos toivelistalla on Hattarakuosia trikoona niin sitten täytyy laittaa toivo niihin kolmeen vielä julkaisemattomaan kankaaseen ;)

  VastaaPoista
 4. Trikoona ehdottomasti Hattaroita!
  Aivan ihana kuosi ja tulis ainakin meillä molemmille lapsille vaatteeksi.
  Ihanan erilaisia.

  VastaaPoista